• Hofstad Security
  • Nieboerweg 1, 2583 JT Scheveningen
  • info@hofstadsecurity.nl
  • opleidingen@hofstadsecurity.nl

Opleidingen - Hofstad Security

Hofstad Security Opleidingen

Volg bij ons een opleiding tot beveiliger

Beveiliging ParkHofstad Security is een door ECABO erkend opleidingsinstituut voor beveiligingsopleidingen. U kunt bij ons de opleiding tot Beveiliger 2 en MBO-Beveiliger volgen, stage lopen en voltooien.

De opleiding is geheel afgestemd op de exameneisen en het examenprogramma van diverse overkoepelende opleidingsinstellingen en voldoet aan de richtlijnen van het MBO-kwalificatiedossier Particuliere beveiliging.

Theorie

Voor de theorieonderdelen van 'Beveiliging van gebouwen', 'Wettelijke kaders' en de onderdelen 'Burgerschap', 'Nederlands' en 'Engels' ontvangen de kandidaten leerboeken van Minerva. Deze leerboeken vormen de basisliteratuur van de opleiding.

'Beveiliging van gebouwen 2', 'Wettelijke kaders'

Vrijstelling mogelijk voor: 'Burgerschap', 'Nederlands(Niveau 2F)', 'Rekenen(Niveau 2F)' en 'Engels(Niveau A2)'. (afhankelijk van vooropleiding)

Praktijk

Het praktijkdeel bestaat uit een verplichte stage (beroepspraktijkvorming) bij een ECABO-erkend leerbedrijf op basis van het door het bedrijf opgestelde opleidingsplan. Leidraad tijdens de stage is het 'praktijkwerkboek'. Dit werkboek bestaat uit twee delen; een algemeen deel en een context-deel. De kandidaten dienen, in samenspraak met hun praktijkopleider, de opdrachten uit dit praktijkwerkboek uit te werken.

De studie heeft een verwachte duur van 6 maanden en betreft een dag opleiding van 13 weken (1 x per week). De lessen worden gegeven door een ervaren docent, waardoor optimale kennisoverdracht wordt gewaarborgd. Voorafgaand aan het praktijkexamen worden er ook examentrainingen verzorgd. Zodra u geslaagd bent voor alle onderdelen ontvangt u: Het diploma ‘Beveiliger 2 ECABO’ en het MBO-diploma ‘Beveiliger’, uitgereikt door Minerva.

De kosten van de gehele opleiding bedragen € 2.399,-. Deze kosten zullen desgewenst in 1 keer of in 5 delen aan u worden gefactureerd (de betaling dient voldaan te zijn voorafgaand aan de 1e van de betreffende maand). Indien u tussentijds besluit te stoppen, dient evengoed het gehele bedrag te worden voldaan.

De volgende zaken vallen binnen het studiegeld:

Inschrijf-, les– of schoolgeld / boeken, leermiddelen en materialen / examenkosten alle delen 1 x / MBO-module (inclusief praktijktraining) / huiswerkservice (ELO) / Stage / beroepskleding. wij leveren dus een totaal pakket!!

Locatie: Opleidingscentrum Hofstad; Vuurtorenweg 35 te Scheveningen in samenwerking met studiecentrum Minerva.

Voor meer informatie of om u in te schrijven gebruik het onderstaande formulier:

Opleidingsformulier

Keurmerk Nederlandse Veiligheidsbranche