Klanten beoordelen Hofstad Security met een 9.4!

Beta Guard - Hofstad Security

Beta Guard

Samen sta je sterker!

Beta GuardSoms zijn er bij onze werkzaamheden faciliteiten nodig die ervoor zorgen dat wij onze werkzaamheden efficiënter kunnen maken. In deze gevallen maken wij gebruik van de faciliteiten van Beta Guard. Denk hierbij aan tijdelijke beveiligingssystemen, camerabewaking of faciliteiten voor toegangscontroles. Deze samenwerking tussen Beta Guard en Hofstad Security maakt een optimale combinatie tussen mens en techniek mogelijk en zorgt ervoor dat wij het totaalplaatje kunnen aanbieden.

Beta Guard is in 1999 opgericht, vandaag de dag heeft Beta Guard 3 vestigingen en meer dan 20 medewerkers in Nederland. Naast de Nederlandse markt zijn ze ook actief in België, Duitsland, Engeland, Denemarken en Canada. Waar Beta Guard zelf voornamelijk op richt is bijvoorbeeld leegstaand onroerend goed, bouwplaatsen, depots en opslagplaatsen en locaties met een tijdelijk verhoogd risico.

Flexibel en betrouwbaar

De faciliteiten van Beta Guard functioneren onder alle omstandigheden. Altijd in te zetten, ook zonder netspanning, vaste telefoon of internetverbinding. De systemen zijn volledig draadloos en snel te installeren. Dit maken ze zo flexibel en betrouwbaar in gebruik.

   Alles onder 1 dak

   Doordat we deze samenwerking hebben zijn wij instaat om alles onder één dak aan te kunnen bieden. Hierdoor kunnen wij het totaalplaatje leveren.. Geen extra werk met andere leveranciers, nee. Alles in 1 keer goed geregeld.

   Beta Guard is een partner waar wij graag mee samenwerken en trots op zijn.

     Hofstad Security op uw Locatie?

     Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek
     Beta Guard - Tijdelijke Beveiliging
     Keurmerk Beveiliging