• Hofstad Security
  • Nieboerweg 1, 2583 JT Scheveningen
  • info@hofstadsecurity.nl
  • opleidingen@hofstadsecurity.nl

Evenementen - Hofstad Security

Hofstad Security

Veiligheid op uw evenementen

Evenementen

Festivals, concerten, een danceparty en voetbalclubs vragen om een professionele aanpak van beveiligen. Omdat er zoveel mensen bij elkaar komen brengt dit risico´s met zich mee. Er kunnen zich ongeregeldheden voordoen welke de sfeer niet ten goede komen en dit levert weer gevaar op voor de bezoekers, artiesten en de organisatie. Om dit te voorkomen huurt u daarom ook een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in dat zijn vak verstaat en kan handelen in diverse soorten situaties.

Hofstad Security Event biedt u een doeltreffende oplossing. Geheel afgestemd op uw specifieke evenement. Onze beveiligers vormen daarvoor de basis. Stuk voor stuk zeer ervaren mannen en vrouwen die op de eerste plaats preventief te werk gaan.

Horeca Beveiliging

Horeca beveiliging heeft niet altijd een goede naam gehad; maar de ouderwetse 'uitsmijter' is vervangen door de gediplomeerde gastheer die snel en correct ingrijpt zonder geweld en juist preventief en deëscalerend optreedt. De gastheer als eerste en meestal laatste indruk van een horecagelegenheid is essentieel bij het bewaken van de sfeer.

Correct, vriendelijk en professioneel; de gastheren van Hofstad Security zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring.

Beveiliging Peukie
Evenementen Horeca Beveiliging

Hofstad Security op uw Evenement

Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek
Hofstad Security Events
Keurmerk Beveiliging