Klanten beoordelen Hofstad Security met een 9.4!

EHBO/BHV - Hofstad Security

Hoog kwalitatieve EHBO tijdens evenementen

Edusafe en Hofstad Security dragen zorg voor een hoog kwalitatieve medische ondersteuning op uw evenement en biedt medische zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen meerdere EHBO posten vereist zijn, of EHBO hulpverleners met een specifieke expertise. U kunt hierbij denken aan een ambulance team, arts of medisch coördinator.

Edusafe en Hofstad Security beschikken over professioneel materiaal dat al naar gelang de grootte van een evenement kan worden ingezet. Ons aanbod reikt naar volledig ingerichte behandelruimtes, ambulances, motoren, quads en herkenningsmateriaal. Voor meer grootschalige evenementen hebben wij meerdere mastertenten die wij als mobiele EHBO post kunnen opzetten. Onze behandelruimtes en mobiele EHBO posten zijn standaard voorzien van (verband)materialen, behandeltafels en een Automatische Externe Defibrillator (AED).

   ehbo-bhv

   Een ervaren EHBO evenementen team

   Indien u een risicovol evenement organiseert, bijvoorbeeld een dance event, dan neemt de kans op behoefte aan medische zorg fors toe. Tijdens soortgelijke evenementen werken Edusafe en Hofstad Security met een gespecialiseerd EHBO evenementen team. Het EHBO evenementen team is extra geschoold op een specifieke evenementen tak, bijvoorbeeld drugs & alcohol, maar ook (gemotoriseerde) sporten. Vaak heeft dit team aanvullende certificatie om deze extra zorg te mogen bieden.

   Soms is een gespecialiseerd EHBO evenementen team echter niet voldoende. Edusafe en Hofstad Security bieden aanvullend een professionele ambulancezorg. Onze evenementen ambulance is een aanvulling op de regionale ambulancezorg en zorgt ervoor dat acute, deskundige hulp direct geboden kan worden. Vaak ziet u in de vergunning van uw evenement of dergelijke zorg vereist is. Dit wordt berekend op factoren als bereikbaarheid, kans op escalatie, duur van het evenement, momenten van verhoogd risico en de kans op slachtoffers.

     Bent u geïnteresseerd?

     Vul dan snel ons contactformulier in op de website!

     Opleiding

     Edusafe en Hofstad Security leveren niet alleen EHBO-ers, maar leidt ook EHBO-ers op. Bent u geïnteresseerd in onze evenementen zorg of wilt u opgeleid worden tot EHBO-er, vul dan ons contactformulier in of stuur een email naar info@hofstadsecurity.nl.
       Keurmerk Beveiliging