Klanten beoordelen Hofstad Security met een 9.4!

Beveiliging Rijswijk - Hofstad Security

Beveiliging in Rijswijk

en rondom Zuid-Holland

Hofstad security verzorgt professionele beveiliging in Rijswijk

Tegenwoordig is beveiliging een aspect dat extra aandacht vergt. De maatschappij is continue aan verandering onderhevig, waardoor normen en waarden steeds een andere betekenis krijgen. Heeft u beveiliging nodig in Rijswijk waar er op een professionele wijze wordt omgegaan met maatschappelijke veranderingen, dan dient u te zijn bij Hofstad Security.

Bij Hofstad Security kunt u terecht indien u beveiligers nodig heeft voor evenementen, objecten en indien u in de detailhandel zit. Naast het leveren van beveiligers kunt u bij ons als beveiligingsbedrijf ook terecht indien het gaat om het inwinnen van advies. Een ander aspect waar wij ons mee bezighouden is de educatie van beveiligers. Voor al de werkzaamheden die wij verrichten zijn wij erkend door het Ministerie van Justitie onder nummer ND 5698.

   Beveiliging in Rijswijk

   Onze werkwijze voor wat betreft beveiliging is zeer specialistisch van aard. Voor elke opdracht waar u ons voor inschakelt handelen wij volgens een specifiek plan. Een concert ten opzichte van een voetbalwedstrijd trekt voor het overgrote deel ander soort publiek aan. Op basis hiervan vergt het beveiligen van een voetbalwedstrijd een geheel andere aanpak, dan de beveiliging van een concert. Een professionele aanpak zorgt ervoor dat dreigende escalaties tijdig worden ingedamd en dat ongeregeldheden gemoedelijk de kop worden ingedrukt. Neem contact met ons op, zodat wij uw specifieke behoeften persoonlijk kunnen bespreken.

     Getrainde beveiligers in dienst

     Alle beveiligers die voor Hofstad Security werken zijn getraind om op adequate wijze te handelen in verschillende situaties. Ervaring zorgt ervoor dat er altijd eerst op preventieve wijze wordt gehandeld om orde en rust te herstellen. Al deze aspecten zorgen ervoor dat Hofstad Security het aanspreekpunt vormt indien het gaat om het vraagstuk gespecialiseerd beveiligen. Maak een afspraak met ons, zodat wij kunnen toelichten hoe wij onze beveiligers voor u kunnen inzetten.

     Bevind u zich in Rijswijk en wenst u voorzien te worden van beveiliging op maat? Hofstad Security is de partij die u op de juiste wijze van beveiliging kan voorzien.

       Neem contact met ons op

       U kunt een afspraak me ons maken voor een ori├źnterend gesprek
       Keurmerk Beveiliging