Hofstad Security verzorgt professionele beveiliging in Zuid-Holland

Hofstad Security is een bekende naam in de Regio Haaglanden op het gebied van beveiliging in brede zin. Erkend door Justitie onder ND 3239 leveren wij advies en ervaren beveiligers voor zowel evenementen als objecten en retail.  Hofstad Security is een erkende opleider van beveiligers

Evenementen

Objecten

Retail

Hofstad Security is een bekende naam op het gebied van de beveiliging van zowel evenementen als horeca in de Regio Haaglanden.

Het SUS-Team zorgde voor rust en orde op de boulevard in Scheveningen, maar onze mensen beveiligden ook o.a. de TongTong-Fair en andere evenementen.

Objectbeveiliging bevat een scala aan soorten objecten, van scholen tot sportverenigingen en kantoren. Hieronder vallen brand-sluitrondes, alarmopvolging, receptiediensten, advisering omtrent maatregelen.

 

Een speciale categorie beveiliging vormt de Retail-beveiliging. Zowel winkeliers als het publiek wensen zich veilig te voelen. Wij beveiligen winkels en winkelcentra en zorgen voor een praktische en effectieve aanpak van zowel diefstal als vernielingen.


Nieuws

28/05/17 - Good Times Island - Het Mega-event van Mc Donalds Nederland wordt 100 dagen lang, tot eind augustus, beveiligt door Hofstad Security; 'Safe Times Island!' [Check de McDonalds-app]

21/04/17 - Bonfire Beach Fest - Op 1 juli 2017 zal het grootste beach event van Nederland plaatsvinden op ons Scheveningen en wij mogen hiervan de beveiliging verzorgen; we zijn hier trots op!

13/04/17 - Pro Freestyle Event - Van 2 t/m 5 juni gaan we freestyle! Als Hofstad Security zijn we van mening dat dit event Scheveningen mooier maakt; wij maken het veiliger!

27/03/17 - Festival Classique - van 15 t/m 25 juni kunt u veilig genieten van fantastische klassieke muziek.

16/03/17- Schollenpop -  Op 5 augustus gaan we genieten van dit fantastische gratis popfestival op Scheveningen.